Sla inhoud over

Missie

Onze missie: een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten. Door accuraat en actueel inzicht te verstrekken in de resultaten van de onderneming kan de ondernemer zijn of haar bedrijf aansturen of tijdig bijsturen op basis van deze gegevens en onze adviezen.

De strategie achter deze missie is dat B van Boekhouden de ondernemer de zorg voor de financiƫle administratie uit handen neemt. Hierdoor kan hij of zij zich focussen op de eigen sterke punten zonder zich druk te hoeven maken over de administratieve lasten. B van Boekhouden wil een volwaardig partner van de ondernemer zijn.

B van Boekhouden zal voor zijn dienstverlening zoveel als mogelijk gebruik maken van de digitale communicatiemiddelen. Hiermee kan de klant reageren op het moment dat het hem het best uitkomt. Wel is het persoonlijk contact van groot belang in onze relatie met de klant. Een jaarlijks gesprek is dan ook inbegrepen in onze kosten, maar in principe willen wij minimaal 2 keer per jaar met elkaar om de tafel zitten.

Meer informatie of afspraak maken?

share this