Sla inhoud over

B van Boekhouden

Het voeren van de financiële administratie is de basis van iedere onderneming, maar u als ondernemer bent natuurlijk veel liever bezig met uw eigen vakgebied. Vaak is de boekhouding dat lastige klusje wat slechts gedaan wordt om te voldoen aan de aangifteverplichting van belastingdienst. B van Boekhouden is van mening dat de boekhouding een veel grotere bijdrage kan leveren aan het succes van de onderneming door deze als sturingselement te gebruiken.

Dat kan alleen als de gegevens correct en up-to-date zijn. B van Boekhouden is het kantoor wat dit voor u kan verzorgen. Onze diensten zijn van hoogstaande kwaliteit tegen een uitstekende prijs. B van Boekhouden is het kantoor dat enorm goed en snel kan boekhouden en hierdoor correcte cijfers en actueel inzicht kan geven. Daarmee neemt B van Boekhouden een groot deel van het werk van de ondernemer uit handen en levert daarmee een bijdrage aan de kracht van de onderneming.

Stephan van den Berg is de oprichter van B van Boekhouden. Met ruim 25 jaar ervaring in de accountancy keert hij terug naar zijn roots: het MKB. Stephan begon zijn carrière in de accountancy bij Ernst & Young, waar hij mede heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de Leidse vestiging. In 1999 verliet hij Ernst & Young om met drie collega’s in Leiderdorp een eigen belastingadvies- en accountantskantoor te starten. Na 11 jaar verlaat hij dit uit 21 man bestaand kantoor om weer “met de voeten in de modder” te gaan staan. Op 1 december 2010 start B van Boekhouden.

Als MKB specialist wil hij de klant – adviseur relatie optimaliseren door de ondernemer en onderneming door en door te kennen vanuit het financiële perspectief, maar daarbij het persoonlijk vlak nooit uit het oog te verliezen.

share this